Bulan Ini Dalam Sejarah

Assalamualaikum

Haa kita biasa dengar 'hari ini dalam sejarah' je kan, tapi bulan ni Shaklee buat kelainan sikit.Nak taw ke sebab apa?

Okay
This month Shaklee ada buat super double promotion.Memang tak pernah lagi lah Shaklee buat super double promotion yang macam bulan ni.Bulan depan belum tentu lagi dapat peluang macam bulan ni.Shaklee pun dah macam Akademi Fantasia dah kan,macam-macam kejutan.

Shaklee September Offer

*drum roll*

Bulan ni Shaklee buat Offer untuk Collagen Powder & Mealshake
Wah bakal-bakal pengantin sekalian sila take note ye
Collagen Powder yang super ohsem itu tengah promo,sila grab berkotak-kotak sementara tengah promo ni,nak jadikan sebagai hantaran pun boleh.

Beli 6 kotak Collagen Powder + dapat PERCUMA 1 kotak
Beli 3 canisters Mealshake + PERCUMA lagi 1 canister

Nak tahu apa lagi yang paling best ??
Dengan setiap pembelian promo set Collagen Powder anda berpeluang mendapat keahlian Shaklee PERCUMA & penghantaran PERCUMA ke rumah anda.Dah la jimat sebab dapat 1 kotak Collagen yang berharga RM298, yuran pendaftaran keahlian dengan postage pun Shaklee bagi free.Sapa tak grab OFFER bulan ni memang rugi taw.

Apa-apa just whatsapp fatin ea 019-4145620

Kelebihan Shaklee Collagen Powder
Testimoni Pengguna Shaklee Collagen Powder
8 Panduan Memilih Kolagen Terbaik
Tanda-tanda Kehilangan Kolagen Dalam Badan

NOTED:
Jadual makan,cara makan yang betul,timing cara pakai skincare range semua just SPECIAL untuk customer yang membeli atau berdaftar dengan Fatin sahaja.
Renung-renungkan dan selamat bershaklee :)

Jangan menyesal jika anda ditinggalkan terkapai-kapai tak tahu macam mana nak guna produk dengan betul & berkesan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

47 Testimoni Vivix yang Membuatkan Anda Tak Sabar Nak Cuba [PART 1]

47 Testimoni Vivix yang Membuatkan Anda Tak Sabar Nak Cuba [PART 1]

Koleksi Testimoni Vivix dari Pengguna Luar Malaysia
Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Next Update: 47 Testimoni Vivix yang Membuatkan Anda Tak Sabar Nak Cuba [PART 2]

Credit to Grand Nanny Master Iffah 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

Setengah Abad yang Hebat

Setengah Abad yang Hebat

Shaklee 50 years

Assalamualaikum semua

Last two weeks ada kawan promote produk baru,aku dengar dan ia kan je.*senyum2*

Aku ni kalau bab-bab skincare product yang nak sapu pada muka ke, ubat atau supplement yang nak masuk dalam badan ni ke ceq 'ALERGIK' sikit.Mau taw asal usul mu dulu.

YES dulu aku memang 'Anti-Supplement'.
Tapi one day bila perasan umur makin menua hahaha tergatai nak cuba amalkan supplement.

Padahal orang lain umur sweet-18 pun dah amalkan supplement kot contoh macam NEELOFA(sebab tu kulit dia cantik).Dia cakap mak dia mesti akan bekalkan supplement setiap kali balik dari cuti sekolah,beliau study kat MRSM Langkawi.(kawan cakap)

& ramai juga kenalan blogger yang CUN-CUN amalkan supplement,especially SHAKLEE.Aku pun tertarik laa nak cuba SET KULIT yang kononnya boleh CANTIKKAN KULIT tu.

TAPIIIII..........

Aku bukan main terus beli.No no no.

1st aku GOOGLE dulu produk ni apa sebenarnya.
  • Datang dari mana.
  • HALAL ke tak.
  • Ada Clinical-Tested ke tak
  • Ada Research and Development (R&D) ke tak
  • Dah Berapa Tahun di pasaran
  • Apa kesan/efek pada pengguna yang dah bertahun-tahun amalkan produk ni
  • Ada Bahan Kimia Berbahaya ke tak

Gila details kan aku hahaha
Rumet zaman 'U' dulu kenal la aku ni macam mana,nak beli syampoo pun duk belek bahan-bahan belakang syampoo sebab isu S.L.S penyebab barah otak dulu tssskkk~
2 minggu aku ambil masa untuk decide nak cuba Shaklee punya la takut ada negative side effect.

Tak cukup dengan Google, aku search pula kat Youtube pasal Shaklee.
http://www.youtube.com/embed/nHPli9EQziY

Bila dah Yakin & Percaya dengan Shaklee barulah aku decide nak cuba.

Sebab-sebab yang buatkan aku yakin dengan produk ni.

  • Tiada Perasa Tiruan
  • Tiada Pewarna Tiruan
  • Tiada Silica Gel (sebab berasaskan bahan semulajadi so tak perlukan silica gel untuk tahan lama,sebab tiada bahan kimia yang akan teroksida.
  • Tiada Bahan Kimia Berbahaya (Selamat untuk organ dalaman yang kita nak guna bertahun-tahun lagi ni.)
  • Produk yang diyakini selamat,berada di pasaran Lebih dari 50 Tahun
Kalau korang ada jual produk yang berasaskan SEMULAJADI haaa meh promote kat ceq naa kot-kot ceq boleh Jatuh Chenta macam Jatuh Chenta dengan Shaklee ni.

Disebabkan  Jatuh Chenta dengan Natural Supplement list kat bawah ni adalah supplement dari Shaklee yang aku pernah cuba.

Kalau ikutkan nak cuba semuaaaa.....
  1. B-Complex
  2. Vitamin C
  3. Vitamin E
  4. Vita-Lea
  5. MealShake
  6. ESP
  7. Zinc
  8. OsteMatrix
  9. Alfalfa
  10. Collagen Powder
  11. Carotomax
  12. Peppermint-Ginger
  13. Set Skincare Enfuselle untuk oily skin
  14. Basic-H
  15. Dish Wash
  16. Herbal-Blend
  17. Tu je kot rasanya buat masa ni
Nah aku sendiri pun tak perasan dah try banyak sampai macam ni,almost 50% dah pernah try.Sekarang tengah otw nak beli Omega pula,supplement untuk otak. *Gara-gara baca buku "Train Your Brain To Get Rich" la ni*

Certain orang hanya Menjual Sahaja Shaklee ni tapi tak amalkan pun.
Aku pula Makan sambil sharing good products to others
Kalau nak tanya pengalaman aku ambil 16 jenis di atas boleh la rojer-rojer kat fb atau nak paling cepat & mudah kat whatsApp la,24/7 online :D "0194145620*

Betapa detailsnya aku sampai ada customer cakap aku punya penerangan untuk Jadual Makan Set Kurus dah macam Pakar Motivasi bagi penerangan hahaha

SHAKLEE semuanya Bestttt !!!!
Banyak lagi wishlist produk Shaklee yang nak beli.

Kadang-kadang rasa bersimpati juga pada mereka yang beli dengan orang yang HANYA MENJUAL tapi TAK AMALKAN Shaklee, sebab hanya yang amalkan Shaklee sahaja yang tahu cara makan yang betul & berkesan pada tubuh.Bila waktu yang sesuai,bila waktu yang tak sesuai.Kalau pregnant boleh ambil supplement yang mana, & yang mana tak boleh ambil dan banyak lagi.

Itu pentingnya membeli dengan pengedar Shaklee yang berilmu. 


Saya beli kat kedai jual barang-barang kecantikkan,tak ada pula dia ajar saya cara makan so saya main makan je.

Risiko juga ye pada sesiapa yang mengalami situasi macam tu.
And sangat lah rugi sebab awak laburkan duit pada orang yang salah.
Senang-senang je dia nikmati point atas pembelian awak, then dia lepas tangan je apa nak jadi pada awak after makan supplement tu suka hati la,dia dah tak kisah,janji bulan-bulan dia dapat bonus.

Siapa mau macam tu angkat tangan hihihi

Untuk yang membeli dengan Fatin, fatin ada sediakan support group di Facebook.And follow-up berterusan serta konsultasi percuma sehingga habis produk yang awak ambil tu.

Ok la nanti kita sembang-sembang lagi.
Selamat berpuasa.
Assalamualaikum.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

eSell bakal gegarkan Shaklee Malaysia

Shaklee's eSell

Assalamualaikum semua

Seperti yang dijanjikan di facebook siang tadi, fatin akan sharekan kat sini apa itu Shaklee's eSell.

Oleh kerana permintaan terhadap produk supplement semulajadi Shaklee semakin tinggi, maka Shaklee memperkenalkan satu tool untuk memudahkan orang ramai membeli Shaklee secara online.

Siapa pernah shopping online ?
Shopping baju ke, kasut, bag or make-up ?
Contohnya macam korang shopping di Zalora.

So konsep shopping guna eSell ni sama juga macam Zalora & yang best nya korang tak perlu nak sign up akaun semua tu.

Zalora Raya 2014

Aduhai design-design Jovian ni semuanya awesome.
Okay back to our topic, ekceli Shaklee belum officially launch lagi eSell ni.
So sekarang masih lagi dalam peringkat testing.
InsyaAllah ujung bulan ni ataupun awal bulan Ogos semua penduduk Malaysia dah bole ber shaklee shaklaa shakluu shopping secara online.

Suka tak?
Ceq taw ramai yang malas nak PM PM kannn hehe :p
Klik klik je lagi senang haaa

Settle klik-klik tunggu je 'abang posmen' datang depan rumah.
Mudah la uollss nak shopping Shaklee pasni.

Tapiiiii

Haaa ada tapinya juga
Kalau korang beli dari link yang fatin share, korang akan dapat invitation ke Group Support Tertutup di Facebook. Dalam group tu ada banyak Info , Rahsia & Tips Eksklusif untuk customers Fatinicious Health & Beauty.

Follow up berterusan secara percuma sampailah produk yang korang beli tu dah habis.
Sebabnya once you buy from me, you are my responsibility
If you buy from others than you are not my priority :D

Okay jom kita tengok macam mana nak shopping Shaklee guna eSell ni.

Let's say korang nak beli Set Berpuasa Shaklee yang ada ESP,Mealshake & Performance Drink.


Klik link ni untuk order direct dari Shaklee Malaysia >> http://bit.ly/SetBerpuasaShaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Amacam ?
Mudah kan
Lepas ni dah bole shopping produk Shaklee dengan gumbira


Till then selamat berpuasa.
Jangan lupa niat puasa and set alarm untuk bangun sahur pagi esok.

P/s: Once eSell ni dah official nanti Fatin update di blog ya !

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

Siapa kata Perokok Tegar tak boleh berhenti Merokok ?

Quote Of The Day

Assalamualaikum semua

Pejam celik pejam celik hari ni dah masuk hari yang ke 4 kita berpuasa.
Siapa pagi tadi bersahur dengan Set Berpuasa Shaklee ??
Haa good good, siapa yang ambil Set Berpuasa Shaklee insyaAllah akan kekal bertenaga sepanjang hari.

Set Berpuasa Shaklee

Jangan PERCAYA !!
Cuba dulu baru taww betapa BEST bila kita puasa tapi rasa macam tak puasa sebab tak rasa letih.

Seperti yang semua sedia maklum bulan Julai ni adalah Promosi Vivix.
Wah semua orang sukaaaa sangat-sangat bila Shaklee umumkan Promo bulan ni adalah Vivix.

Mana taknya Vivix ni merupakan antara produk supplement Shaklee yang paling BERHARGA & BERKUALITI TINGGI, kajian bertahun-tahun oleh saintis Shaklee baru dapat hasilkan Vivix ni. Bila Shaklee buat Promo apa maksudnya ???

Of cos la HARGA JATUH MENJUNAM...Lebih MURAH lagi dari harga ahli.
Mana-mana yang berminat nak start cari side income dengan bisnes Shaklee, bulan ni adalah bulan paling terbaik untuk start.

Kenapa?
Only in July sahaja Shaklee akan bagi DUIT RAYA !!!
Bonus berkepuk-kepuk then tambah pula dengan duit raya yang Shaklee bagi,memang RAYA SAKAN la jawabnya nanti.

Bulan puasa juga adalah bulan terbaik untuk Perokok Tegar berhenti merokok.
Confirm anda akan jumpa banyak testimoni mereka yang berjaya berhenti merokok setelah mencuba Vivix.

Nak berhenti merokok ni bukan satu perkara yang mudah sebenarnya.
Hanya yang merokok sahaja tahu betapa susahnya nak stop.
Even bau asap rokok pun diorang dah bole rasa teringin nak smoking semula.

Supplement Terbaik untuk kencing manis

Kalau Vampire hisap DARAH untuk AWET MUDA
Kita ???
Hisap VIVIX ?? Pon boleyhh

Vivix adalah WISHLIST semua pencinta Shaklee selain dari Collagen Powder.
WHY ?

Vivix All in one...Bila amik vivix, supplement lain boleh simpan dalam almari.Haha
Plus mudah dan senang sangat2 cara nak ambik vivix ni, just tuang atas sudu then minum.Macam kita ambik ubat batuk.

Keistimewaan Resveratrol

Antara golongan yang memerlukan VIVIX ialah

  • Pengidap kanser atau yang berisiko mendapat kanser
  • Pengidap kencing manis / diabetes
  • Pengidap darah tinggi
  • SLE
  • Gout
  • Nyanyuk
  • Pesakit jantung
  • Kolesterol tinggi 
  • Perokok tegar
  • Ketagihan alkohol
  • Ketagihan dadah
  • Masalah pengllihatan > rabun
  • strok / angin ahmar
  • wanita yang mengidap cyst
  • ketahanan badan yang lemah
  • anti-penuaan / mereka yang tampak berusia dari usia sebenar / awet muda
  • pengidap asma
  • yang ingin menurunkan berat badan
  • masalah sendi / tulang
  • masalah saraf

Jom kita tengok PENGALAMAN mereka yang pernah cuba Vivix.
Wajib angkut berbotol-botol bulan ni sebab HARGA MURAH yang amat.

Ibu Rizqi : STROK
Mak saya kna strok 5nov lalu...smlm genap sebulan...tangan,kaki mak xboleh gerak...mak xberapa boleh bercakap....alhamdulillah..setelah hampir semggu lbh mak.mnum vivix...hari ni mak dh boleh jalan pakai tongkat,kaki pun dh boleh angkat tinggi,tangan dh boleh angkat cuma xboleh genggam lagi..berckp pun dh semakin ok....alhamdulillah...doa sy sblm habis cuti sekolah mak dh boleh jalan allah tunaikan...syukur sgt..vivix mmg membantu mak..alhamdulillah..

Azlina : Cancer
december 2012 dia menjalani pembedahan buang tumor sebesar 13cm seminggu sebelum akad nikah. Selepas seminggu nikah dia dikhabarkan berita sedih bahawa tumor tersebut merupakan cancer tahap 3.. dia consume vivix selama sebulan.. kemudian hasil check up mendapati dia telah bebas daripada cancer.. bulan lepas dia di khabarkan terdapat cyst sebesar 3.2cm di ovari kiri pula.. berkat consume gla, cyst tersebut telah mengecut dan kini dia dah hamil 6 minggu.. alhamdulillah

More Testimoni
Klik >> http://fatinicious.blogspot.com/2013/03/vivix.html

Supplement Pertama Di Dunia yang mampu MENEMBUSI DNA manusia

Vivix all-in-1 supplement
Supplement Pertama Di Dunia yang mampu menembusi DNA manusia,hasil kajian bertahun-tahun oleh Shaklee.
NATURAL - SAFE - HALAL

Vivix Shaklee

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut bajet boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

----------------------------------------------------------
PM saya : Fatin
SMS/Whatsapp : 019-4145620
E-mail : fatinicious@gmail.com
Fanpage : Fatinicious Health & Beauty
----------------------------------------------------------

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Eksklusif di Facebook”

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

 

Copyright © 2015 Reserved to fatinicious