Showing posts with label eSell. Show all posts
Showing posts with label eSell. Show all posts

eSell bakal gegarkan Shaklee Malaysia

Shaklee's eSell

Assalamualaikum semua

Seperti yang dijanjikan di facebook siang tadi, fatin akan sharekan kat sini apa itu Shaklee's eSell.

Oleh kerana permintaan terhadap produk supplement semulajadi Shaklee semakin tinggi, maka Shaklee memperkenalkan satu tool untuk memudahkan orang ramai membeli Shaklee secara online.

Siapa pernah shopping online ?
Shopping baju ke, kasut, bag or make-up ?
Contohnya macam korang shopping di Zalora.

So konsep shopping guna eSell ni sama juga macam Zalora & yang best nya korang tak perlu nak sign up akaun semua tu.

Zalora Raya 2014

Aduhai design-design Jovian ni semuanya awesome.
Okay back to our topic, ekceli Shaklee belum officially launch lagi eSell ni.
So sekarang masih lagi dalam peringkat testing.
InsyaAllah ujung bulan ni ataupun awal bulan Ogos semua penduduk Malaysia dah bole ber shaklee shaklaa shakluu shopping secara online.

Suka tak?
Ceq taw ramai yang malas nak PM PM kannn hehe :p
Klik klik je lagi senang haaa

Settle klik-klik tunggu je 'abang posmen' datang depan rumah.
Mudah la uollss nak shopping Shaklee pasni.

Tapiiiii

Haaa ada tapinya juga
Kalau korang beli dari link yang fatin share, korang akan dapat invitation ke Group Support Tertutup di Facebook. Dalam group tu ada banyak Info , Rahsia & Tips Eksklusif untuk customers Fatinicious Health & Beauty.

Follow up berterusan secara percuma sampailah produk yang korang beli tu dah habis.
Sebabnya once you buy from me, you are my responsibility
If you buy from others than you are not my priority :D

Okay jom kita tengok macam mana nak shopping Shaklee guna eSell ni.

Let's say korang nak beli Set Berpuasa Shaklee yang ada ESP,Mealshake & Performance Drink.


Klik link ni untuk order direct dari Shaklee Malaysia >> http://bit.ly/SetBerpuasaShaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Tutorial eSell Shaklee

Amacam ?
Mudah kan
Lepas ni dah bole shopping produk Shaklee dengan gumbira


Till then selamat berpuasa.
Jangan lupa niat puasa and set alarm untuk bangun sahur pagi esok.

P/s: Once eSell ni dah official nanti Fatin update di blog ya !

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

 

Copyright © 2015 Reserved to fatinicious