Showing posts with label Vivix. Show all posts
Showing posts with label Vivix. Show all posts

47 Testimoni Vivix yang Membuatkan Anda Tak Sabar Nak Cuba [PART 1]

47 Testimoni Vivix yang Membuatkan Anda Tak Sabar Nak Cuba [PART 1]

Koleksi Testimoni Vivix dari Pengguna Luar Malaysia
Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Next Update: 47 Testimoni Vivix yang Membuatkan Anda Tak Sabar Nak Cuba [PART 2]

Credit to Grand Nanny Master Iffah 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

Siapa kata Perokok Tegar tak boleh berhenti Merokok ?

Quote Of The Day

Assalamualaikum semua

Pejam celik pejam celik hari ni dah masuk hari yang ke 4 kita berpuasa.
Siapa pagi tadi bersahur dengan Set Berpuasa Shaklee ??
Haa good good, siapa yang ambil Set Berpuasa Shaklee insyaAllah akan kekal bertenaga sepanjang hari.

Set Berpuasa Shaklee

Jangan PERCAYA !!
Cuba dulu baru taww betapa BEST bila kita puasa tapi rasa macam tak puasa sebab tak rasa letih.

Seperti yang semua sedia maklum bulan Julai ni adalah Promosi Vivix.
Wah semua orang sukaaaa sangat-sangat bila Shaklee umumkan Promo bulan ni adalah Vivix.

Mana taknya Vivix ni merupakan antara produk supplement Shaklee yang paling BERHARGA & BERKUALITI TINGGI, kajian bertahun-tahun oleh saintis Shaklee baru dapat hasilkan Vivix ni. Bila Shaklee buat Promo apa maksudnya ???

Of cos la HARGA JATUH MENJUNAM...Lebih MURAH lagi dari harga ahli.
Mana-mana yang berminat nak start cari side income dengan bisnes Shaklee, bulan ni adalah bulan paling terbaik untuk start.

Kenapa?
Only in July sahaja Shaklee akan bagi DUIT RAYA !!!
Bonus berkepuk-kepuk then tambah pula dengan duit raya yang Shaklee bagi,memang RAYA SAKAN la jawabnya nanti.

Bulan puasa juga adalah bulan terbaik untuk Perokok Tegar berhenti merokok.
Confirm anda akan jumpa banyak testimoni mereka yang berjaya berhenti merokok setelah mencuba Vivix.

Nak berhenti merokok ni bukan satu perkara yang mudah sebenarnya.
Hanya yang merokok sahaja tahu betapa susahnya nak stop.
Even bau asap rokok pun diorang dah bole rasa teringin nak smoking semula.

Supplement Terbaik untuk kencing manis

Kalau Vampire hisap DARAH untuk AWET MUDA
Kita ???
Hisap VIVIX ?? Pon boleyhh

Vivix adalah WISHLIST semua pencinta Shaklee selain dari Collagen Powder.
WHY ?

Vivix All in one...Bila amik vivix, supplement lain boleh simpan dalam almari.Haha
Plus mudah dan senang sangat2 cara nak ambik vivix ni, just tuang atas sudu then minum.Macam kita ambik ubat batuk.

Keistimewaan Resveratrol

Antara golongan yang memerlukan VIVIX ialah

  • Pengidap kanser atau yang berisiko mendapat kanser
  • Pengidap kencing manis / diabetes
  • Pengidap darah tinggi
  • SLE
  • Gout
  • Nyanyuk
  • Pesakit jantung
  • Kolesterol tinggi 
  • Perokok tegar
  • Ketagihan alkohol
  • Ketagihan dadah
  • Masalah pengllihatan > rabun
  • strok / angin ahmar
  • wanita yang mengidap cyst
  • ketahanan badan yang lemah
  • anti-penuaan / mereka yang tampak berusia dari usia sebenar / awet muda
  • pengidap asma
  • yang ingin menurunkan berat badan
  • masalah sendi / tulang
  • masalah saraf

Jom kita tengok PENGALAMAN mereka yang pernah cuba Vivix.
Wajib angkut berbotol-botol bulan ni sebab HARGA MURAH yang amat.

Ibu Rizqi : STROK
Mak saya kna strok 5nov lalu...smlm genap sebulan...tangan,kaki mak xboleh gerak...mak xberapa boleh bercakap....alhamdulillah..setelah hampir semggu lbh mak.mnum vivix...hari ni mak dh boleh jalan pakai tongkat,kaki pun dh boleh angkat tinggi,tangan dh boleh angkat cuma xboleh genggam lagi..berckp pun dh semakin ok....alhamdulillah...doa sy sblm habis cuti sekolah mak dh boleh jalan allah tunaikan...syukur sgt..vivix mmg membantu mak..alhamdulillah..

Azlina : Cancer
december 2012 dia menjalani pembedahan buang tumor sebesar 13cm seminggu sebelum akad nikah. Selepas seminggu nikah dia dikhabarkan berita sedih bahawa tumor tersebut merupakan cancer tahap 3.. dia consume vivix selama sebulan.. kemudian hasil check up mendapati dia telah bebas daripada cancer.. bulan lepas dia di khabarkan terdapat cyst sebesar 3.2cm di ovari kiri pula.. berkat consume gla, cyst tersebut telah mengecut dan kini dia dah hamil 6 minggu.. alhamdulillah

More Testimoni
Klik >> http://fatinicious.blogspot.com/2013/03/vivix.html

Supplement Pertama Di Dunia yang mampu MENEMBUSI DNA manusia

Vivix all-in-1 supplement
Supplement Pertama Di Dunia yang mampu menembusi DNA manusia,hasil kajian bertahun-tahun oleh Shaklee.
NATURAL - SAFE - HALAL

Vivix Shaklee

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut bajet boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

----------------------------------------------------------
PM saya : Fatin
SMS/Whatsapp : 019-4145620
E-mail : fatinicious@gmail.com
Fanpage : Fatinicious Health & Beauty
----------------------------------------------------------

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Eksklusif di Facebook”

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

Vivix™


Revolusi Terbaru dari Shaklee Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Siapa yang memerlukan Vivix?
Ya, sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi, demi sebuah kesihatan.

Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil suplemen lain. Ya, ini kerana harganya yang agak mahal. Namun, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.

Apakah kelebihan Vivix ini?

1. Memperbaiki DNA. 
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
2. Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Testimoni Pengguna Vivix Shaklee



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Size : 150ml
Read more ...

 

Copyright © 2015 Reserved to fatinicious