Showing posts with label Promosi Bulanan Shaklee. Show all posts
Showing posts with label Promosi Bulanan Shaklee. Show all posts

Bulan Ini Dalam Sejarah

Assalamualaikum

Haa kita biasa dengar 'hari ini dalam sejarah' je kan, tapi bulan ni Shaklee buat kelainan sikit.Nak taw ke sebab apa?

Okay
This month Shaklee ada buat super double promotion.Memang tak pernah lagi lah Shaklee buat super double promotion yang macam bulan ni.Bulan depan belum tentu lagi dapat peluang macam bulan ni.Shaklee pun dah macam Akademi Fantasia dah kan,macam-macam kejutan.

Shaklee September Offer

*drum roll*

Bulan ni Shaklee buat Offer untuk Collagen Powder & Mealshake
Wah bakal-bakal pengantin sekalian sila take note ye
Collagen Powder yang super ohsem itu tengah promo,sila grab berkotak-kotak sementara tengah promo ni,nak jadikan sebagai hantaran pun boleh.

Beli 6 kotak Collagen Powder + dapat PERCUMA 1 kotak
Beli 3 canisters Mealshake + PERCUMA lagi 1 canister

Nak tahu apa lagi yang paling best ??
Dengan setiap pembelian promo set Collagen Powder anda berpeluang mendapat keahlian Shaklee PERCUMA & penghantaran PERCUMA ke rumah anda.Dah la jimat sebab dapat 1 kotak Collagen yang berharga RM298, yuran pendaftaran keahlian dengan postage pun Shaklee bagi free.Sapa tak grab OFFER bulan ni memang rugi taw.

Apa-apa just whatsapp fatin ea 019-4145620

Kelebihan Shaklee Collagen Powder
Testimoni Pengguna Shaklee Collagen Powder
8 Panduan Memilih Kolagen Terbaik
Tanda-tanda Kehilangan Kolagen Dalam Badan

NOTED:
Jadual makan,cara makan yang betul,timing cara pakai skincare range semua just SPECIAL untuk customer yang membeli atau berdaftar dengan Fatin sahaja.
Renung-renungkan dan selamat bershaklee :)

Jangan menyesal jika anda ditinggalkan terkapai-kapai tak tahu macam mana nak guna produk dengan betul & berkesan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

Saya tak suka minum susu sebab bau busuk

PROMO APRIL 2014 - BUY 6 FREE 1

OsteMatrix Shaklee


Assalamualaikum semua

Haaa ramai yang tak sabar nak tahu promo bulan April kali ni. Kalau last month kita mandi,makan tido semua ESP...bulan ni kita bermandikan Ostematrix pula naa..

Oppsss terlupa pula,mesti ada yang tertanya-tanya...Ostematrix tu apa?
Ostematrix = kalsium. Dalam shaklee dikenali sebagai Ostematrix.

Sapa tak suka minum SUSU ?
Haaa Ostematrix lah pilihan yang tepat untuk gantikan susu.

Kandungan OsteMatrix Shaklee

Bulan April adalah bulan promo bagi Ostematrix. Shaklee menawarkan promosi beli 6 PERCUMA 1. Bayangkan berapa banyak kita dapat berjimat dengan promosi kali ni.

Jom kita kira

1 botol Ostematrix = RM61
6 botol Ostematrix = RM366
kalau dapat percuma 1 botol, bermakna harga setiap botol ialah  RM 366/7  = RM 52

WOW JIMAT   =  RM 9 setiap botol.

Takkan nak biarkan je promosi ni berlalu begitu sahaja.Mungkin tahun depan baru promosi ni datang balik.

Untung & jimat kalau beli 6 ni sebab boleh dapat FREE 1 botol lagi.
Ada juga yang bijak dalam membeli,sebab dia ajak share dengan kawan atau sedara-mara,kumpul-kumpul dapat beli 6,yang free dia kebas. hahaha

Ekceli tak rugi pun beli 6 sebab boleh simpan untuk stok setahun.Shaklee ni tarikh expired dia lama,paling kurang 2 tahun.

Kalau jadi ahli pula lagi la JIMAT BERGANDA.

Apakah kesan pengambilan OsteMatrix selain menguatkan tulang?

  • Badan akan lebih lawas.
  • Mudah bangun tidur dan rasa bertenaga.
  • Apabila kalsium cukup, senggugut, water retention, kekejangan urat dapat dikurangkan.
  • Berbanding dengan Kalsium jenama lain, OsteMatrix tidak menyebabkan risiko baru karang.
  • Membantu dalam penghasilan susu badan.
  • Mengurangkan risiko Osteoporosis.

Siapa yang perlukan Ostematrix?

  • Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya dan wanita yang pernah melahirkan anak.
  • Mereka yang mempunyai masalah allergy pengambilan bahan2 tenusu/laktosa seperti susu. 
  • Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
  • Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
  • Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
  • Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
  • Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
  • Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
  • Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.

OsteMatrix Shaklee

Testimoni Pengguna OsteMatrix™

Testimoni OsteMatrix Shaklee

Testimoni OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix Shaklee
Testimoni OsteMatrix Shaklee

Note: Biasanya Ostematrix ni diborong oleh ibu-ibu yang mengandung & menyusukan anak.Kalsium sangat-sangat penting untuk golongan ibu-ibu. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Read more ...

 

Copyright © 2015 Reserved to fatinicious