Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo

Mempertahankan dari kerosakkan Sebelum Ia Bermula:


Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo

PROSANTE Revitalizing Shampoo telah dicipta tanpa ramuan yang mengering atau menanggalkan. Ia berfungsi untuk meyediakan pembersihan yang lembut dan tetap. Fungsi ini boleh membantu mengekalkan rambut yang sihat secara optimum dan responsif.Sementara Purifying Shampoo pula menghapuskan minyak & pembentukkan pencemaran.

Kotoran yang dikumpul oleh rambut akan merosakkan struktur rambut dan meningkatkan stress pada setiap helai apabila ia kusut masai. Pembentukan kotoran dan produk dandanan mempercepatan kerosakan. Akibat darinya rambut menjadi lemah dan tidak bermaya serta sukar untuk diuruskan.

Kebanyakkan Syampoo mendatangkan lebih mudarat dari kebaikan kerana mereka berulang kali menanggalkan minyak-minyak penting mengasari permukaan rambut melunturkan bilah rambut dari kekuatan dan kecergasannya.
Sebab itulah kedua-dua shampoo ProSante TIDAK mengandungi ramuan kimia yang kasar seperti DEA dan SLS dan mereka ADA memberi manfaat unik dan eksklusif apabila digunakan sebagai satu pasukan.

Untuk membersih dan memulihkan lantunan sinaran muda

1) REVITALIZING SHAMPOO

Revitalizing Shampoo

Revitalizing Shampoo - Mengandungi sistem pembersihan yang patent-pending. Diformulasikan dengan humectants dan protin berasas sayuran untuk kutikel rambut yang licin. Mengimbangi kulit kepala dan menyemai rambut dengan humectant, membantu mengurangkan kusut dan mengekalkan imbangan kelembapan dan kilauan.

Setiap kegunaan membuat rambut nampak dan rasa:
  • Bersih - Menanggalkan minyak berlebihan, kotoran dan produk dandanan.
  • Kuat - Tidak menanggalkan kelembapan penting, jadi kutikel rambut sentiasa licin dan tahan dari rosak, walaupon dalam keadaan basah.
  • Lantunan - Anti statik dan tidak mengering, jadi rambut mengekalkan flex dan daya tahan semulajadi.
  • Menyegarkan - Menampilkan Scalp Health Complex untuk menenangkan dan melembapkan, membuat kulit kepala rasa selesa dan bertenaga.


Untuk pembersihan secara mendalam disamping melindungi kelembapan asli

2) PURIFYING SHAMPOO 

Purifying Shampoo

Purifying Shampoo- Membersih dengan lengkap, mendalam untuk menghapuskan kotoran dan pembentukan minyak tanpa menanggalkan rambut atau kulit kepala atau melunturkan warna rambut. Setiap kegunaan akan membuat rambut:
  • Penjelasan - Membebaskan rambut dari sebum yang terkumpul, pencemar persekitaran, dan timbunan produk dandanan. Mengembalikan sinaran dan menyerlahkan tekstrur asli rambut.
  • Volumized - Keseimbangan pH balanced untuk melindungi kutikel rambut dan menjamin body, lift, dan kilau.
  • De-stressed - Menangani cabaran alam sekitar dengan melindungi kelembapan dan imbangan lipid.
  • Bebas dari penggelupasan - Menampilkan Scalp Health Complex untuk mengurangkan kelihatan berminyak dan kelemumur, dan membantu menyokong imbangan mikroflora kulit kepala.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah & tinggalkan komen

Jangan lupa Klik LIKE di Facebook Page Fatinicious ya !