Nourishing Scalp Treatment

Nourishing Scalp Treatment

Untuk menyokong persekitaran yang optimum untuk rambut yang sihat, semua jenis stress yang dihadapi oleh kulit kepala mesti ditangani. Memperkenalkan ramuan eksklusif, yang diperolehi-secara-semulajadi Shaklee Scalp Health Complex, gabungan 10 vitamin, mineral, dan herba yang menyuburkan kulit kepala dan rambut.

 1. Memberi tenaga kepada folikel rambut. Energizes hair follicles. Swertia dan Ginseng merangsang dengan lembut peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk bebuli rambut.
 2. Panthenol menguatkan rambut dan merangsang kelembutan yang bersinar.
 3. Melindungi dari pencemaran. Minyak daun pokok teh menyokong kebolehan semulajadi kulit kepala mengelak folikel rambut dari tersumbat. Antioksidan-Superoxide Dismutase (SOD), dan Ekstrak Teh Hijau (Ekstrak Daun Camellia Sinensis)-melindungi dari stress persekitaran, menjadikan kulit kepala rasa selesa.
 4. Mengurangkan penampilan berminyak dan menggelupas dengan Zinc PCA,Vitamin B6, dan Saw Palmetto (Ekstrak Buah Serenoa Serrulata).
 5. Melegakan Iritasi. (Ekstrak Teh Hijau Camellia Sinensis), Dipotassium Glycyrrhizate melegakan iritasi persekitaran dan menyokong keseimbangan semulajadi minyak/kelembapan. Metabolisma kulit kepala seterusnya disokong oleh mineral kulit yang penting termasuk Kuprum, Zinc dan Manganese.

ProSantĕ Nourishing Scalp Treatment menormalkan kulit kepala untuk menyediakan persekitaran untuk rambut yang lebat dan sihat. Manfaat perlindungan bertenaga ShakleeScalp Health Complex
 • Disampaikan di dalam bentuk lembut dan rawatan intensif 
 • Akan mempertingkatkan sinaran, warna, ketebalan dan tekstur rambut dari masa ke masa.

Apabila terlalu banyak folikel rambut "berehat”, penghasilan rambut baru dikurangkan. Rambut yang masih anda miliki tertakluk kepada kerosakkan seterusnya oleh serangan persekitaran. Ini menjadikannya nampak nipis dan pincang, merasa rapuh dan lemah dan berkeadaan teruk. Rambut anda juga terdedah kepada kerosakkan akibat kimia untuk mewarna, mengkeriting dan meluruskannya.

Nourishing Scalp Treatment merawat kepangkal masalah dengan serum derma-available yang merengsang peredaran, melindungi dari serangan persekitaran dan menyediakan ramuan yang menyuburkan kulit kepala.

Hasilnya adalah rambut yang kuat dari dalam-keluar proses kimia, tahan pecah dan mengekalkan ketebalan, lantunan dan sinar berkilau.

 1. Terbukti mengurangkan rambut gugur sewaktu bersikat dan ketebalan semulajadi dan kuat, apabila digunakan sebagai sebahagian dari sistem ProSantĕ
 2. Mengandungi kompleks eksklusif yang amat derma-tersedia yang diperolehi secara semulajadi didalam bentuk rawatan yang kuat untuk membantu rambut sihat tumbuh.
 3. Formula tanpa bilasan cukup lembut untuk digunakan setiap hari bagi manfaat yang segera dengan hasil yang meningkat
 4. Diserap dengan segera dan tidak berminyak
 5. Bersih, bauan botani; tiada haruman tambahan
 6. Keseimbangan pH dan selamat untuk semua jenis rambut, walaupun di perm atau diwarna

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah & tinggalkan komen

Jangan lupa Klik LIKE di Facebook Page Fatinicious ya !