Bulan Ini Dalam Sejarah

Assalamualaikum

Haa kita biasa dengar 'hari ini dalam sejarah' je kan, tapi bulan ni Shaklee buat kelainan sikit.Nak taw ke sebab apa?

Okay
This month Shaklee ada buat super double promotion.Memang tak pernah lagi lah Shaklee buat super double promotion yang macam bulan ni.Bulan depan belum tentu lagi dapat peluang macam bulan ni.Shaklee pun dah macam Akademi Fantasia dah kan,macam-macam kejutan.

Shaklee September Offer

*drum roll*

Bulan ni Shaklee buat Offer untuk Collagen Powder & Mealshake
Wah bakal-bakal pengantin sekalian sila take note ye
Collagen Powder yang super ohsem itu tengah promo,sila grab berkotak-kotak sementara tengah promo ni,nak jadikan sebagai hantaran pun boleh.

Beli 6 kotak Collagen Powder + dapat PERCUMA 1 kotak
Beli 3 canisters Mealshake + PERCUMA lagi 1 canister

Nak tahu apa lagi yang paling best ??
Dengan setiap pembelian promo set Collagen Powder anda berpeluang mendapat keahlian Shaklee PERCUMA & penghantaran PERCUMA ke rumah anda.Dah la jimat sebab dapat 1 kotak Collagen yang berharga RM298, yuran pendaftaran keahlian dengan postage pun Shaklee bagi free.Sapa tak grab OFFER bulan ni memang rugi taw.

Apa-apa just whatsapp fatin ea 019-4145620

Kelebihan Shaklee Collagen Powder
Testimoni Pengguna Shaklee Collagen Powder
8 Panduan Memilih Kolagen Terbaik
Tanda-tanda Kehilangan Kolagen Dalam Badan

NOTED:
Jadual makan,cara makan yang betul,timing cara pakai skincare range semua just SPECIAL untuk customer yang membeli atau berdaftar dengan Fatin sahaja.
Renung-renungkan dan selamat bershaklee :)

Jangan menyesal jika anda ditinggalkan terkapai-kapai tak tahu macam mana nak guna produk dengan betul & berkesan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Copyright © 2015 Reserved to fatinicious